Produk

  • Wear resistant steel plate

    Nganggo pelat waja tahan

    Pelat waja laminated maké-resisting bimetallic mangrupikeun produk pelat anu khusus dianggo pikeun kaayaan daérah ageung, sareng éta dilakukeun ku permukaan permukaan baja karbon low umum atanapi baja paduan rendah kalayan kateguhan anu alus sareng plastisitas sareng ngagabungkeun sareng lapisan anu nganggo-resisting tina kandelna tangtu ku karasa luhurna sareng tahan maké anu saé.