Produk

  • Factory price wholesale stainless steel plate

    Harga pabrik piring stainless steel borongan

    Permukaan plat stainless steel bersih, ngagaduhan palastik luhur, kateguhan sareng kakuatan mékanis, asam, gas basa, leyuran sareng korosi media sanésna. Éta mangrupikeun jenis baja alloy anu henteu gampang keyeng, tapi éta henteu leres-leres bébas tina karat.