Produk

Paket tabung persegi panjang daptar harga tabung baja persegi panjang

Pedaran pondok:

Tabung persegi panjang mangrupikeun sapotong panjang tina baja, ogé dikenal salaku tabung datar, tabung datar atanapi tabung datar (sapertos namina). Hal ieu loba dipaké dina pabrik bagian mékanis sareng struktur rékayasa kusabab beurat enteng sareng resistensi bending.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi tabung persegi panjang

Rectangular tube package rectangular steel tubing price list6

Kauntungan pipa waja segi opat

Rectangular tube package rectangular steel tubing price list7

Aplikasi

Konstruksi, manufaktur mesin, proyek konstruksi baja, damel kapal, dukungan kakuatan tanaga surya, rékayasa struktur baja, rékayasa listrik listrik, pembangkit listrik, mesin tatanén sareng kimia, témbok gorden kaca, sasis mobil, bandara, jst.

Klasifikasi tabung persegi panjang: tabung baja seamless sareng las (pipa) tabung baja seamless panas-digulung, tabung baja seamless ditarik tiis, extruded tabung baja seamless, pipa baja dilas.

Pipa pasagi dilas tiasa dibagi kana
a. Ku téknologi: las arc pipa kuadrat, las pipa kuadrat (frékuénsi luhur, frékuénsi handap), pipa gas las kuadrat, pipa kuadrat las tungku.
b. nurutkeun garis las - lempeng dilas dilas pipa pasagi, spiral pipa pasagi dilas.

Detil produk

Bahan Q195 sami sareng a283 GR.B, 040a10, ss330
Q235 sami sareng a283 GR.D, 080a15, CS tipe B
Q345 sami sareng a737 GR.B, SS400, S235JR
Komposisi Bahan Kimia C Bungbulang Si S P
0.06-0.12 0.25-0.50 <= 0.30 <= 0,050 P <= 0,045
Kakuatan tarik: 315-430 (Mpa) Hasil ngahasilkeun: 195 (Mpa) Perpanjangan: 33
Wangunna Alun-alun / Rectangular
Outer Dia (mm) 15 * 15mm-500 * 500mm / 10 * 20mm-400 * 60000mm
Kandel Tembok (mm) 0.45-20mm
Perawatan permukaan 1) Hideung, Pra-galvanis
2) diminyakan, bubuk bubuk
3) Galvanis salaku sarat anjeun
PS: Pipa baja galvanis Pra: 60-150g / m2; Pipa baja galvanis anu dicelupkeun panas: 40-600g / m2
Pamariksaan Kalayan Komposisi Kimia sareng Tés Mékanis Mélik; Tés Hidrostatik, Inspénsi Diménsi sareng Visual, Kalayan Inspeksi Nondestruktif
Aplikasi Pipa konstruksi, pipa struktur mesin, pipa alat tatanén, pipa cai sareng gas, pipa rumah kaca, Bahan wangunan, tabung Mebel, tabung cairan tekanan rendah, jst.
Anu sanésna 1: Desain khusus sayogi numutkeun sarat.
2: Pipa tiasa dikempelkeun dowm, liang punch dina tembok pipa. 
3: Pipa fittings, siku sayogi.
4: Sadaya prosés produksi sahandapeun ISO9001: 2000 ketat.
Rectangular tube package rectangular steel tubing price list01
Rectangular tube package rectangular steel tubing price list02
Rectangular tube package rectangular steel tubing price list03
Rectangular tube package rectangular steel tubing price list04

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami