Produk

  • Hot rolled carbon seamless steel pipe tube

    Tabung pipa baja seamless karbon digulung panas

    Pipa waja seamless (Seamless tube) mangrupikeun sapotong waja panjang sareng bagian kerung sareng henteu aya kelim na.

  • High precision cold drawn precision steel pipe seamless steel tube

    Pipa baja seamless presisi anu digambar presisi tinggi

    Aplikasi: Dipaké pikeun pabrik struktur mékanis, alat-alat hidrolik, bagian-bagian mobil, baju beuli.

  • Boiler alloy pipe alloy steel seamless pipe stock

    Pipa paduan pipa paduan baja stok pipa seamless

    Kelas pipa paduan tekanan tinggi: 15 crmog, 12 cr2mog, 12 cr1movg, 12 cr2mowvtib, 10 cr9mo1vnb, SA210A1, SA210C, SA213 T11, SA213 T12, SA213 T22, SA213 T23, SA213 T91, SA213 T92, ST45.8 / Ⅲ 13 crmo44, 10, 15 mo3, crmo910.

  • Factory directly price 30mm ss square steel pipe seamless tube 100×100

    Pabrik harga langsung 30mm ss pipa baja pasagi tabung mulus 100 × 100

    Pipa waja pasagi mangrupikeun nami pipa kuadrat, nyaéta pipa waja kalayan panjang sisi anu sami. Éta tina waja strip saatos diolah. Ngagambar pipa kuadrat: umumna, baja strip dibongkar, rata, ngagulung, dilas kana pipa buleud, teras digulung kana pipa kuadrat ku pipa buleud teras potong panjang anu diperyogikeun.

  • Rectangular tube package rectangular steel tubing price list

    Paket tabung persegi panjang daptar harga tabung baja persegi panjang

    Tabung persegi panjang mangrupikeun sapotong panjang tina baja, ogé dikenal salaku tabung datar, tabung datar atanapi tabung datar (sapertos namina). Hal ieu loba dipaké dina pabrik bagian mékanis sareng struktur rékayasa kusabab beurat enteng sareng resistensi bending.

  • Hot rolled metal building material carbon black steel plate price list

    Bahan bangunan logam digulung panas daptar harga pelat baja karbon hideung

    Plat baja alloy dina suhu luhur ngagaduhan kakuatan termal tinggi (b≥440MPa) sareng résistansi oksidasi, sareng ngagaduhan résistansi tangtu korosi hidrogén.

  • Factory price wholesale stainless steel plate

    Harga pabrik piring stainless steel borongan

    Permukaan plat stainless steel bersih, ngagaduhan palastik luhur, kateguhan sareng kakuatan mékanis, asam, gas basa, leyuran sareng korosi media sanésna. Éta mangrupikeun jenis baja alloy anu henteu gampang keyeng, tapi éta henteu leres-leres bébas tina karat.

  • Wear resistant steel plate

    Nganggo pelat waja tahan

    Pelat waja laminated maké-resisting bimetallic mangrupikeun produk pelat anu khusus dianggo pikeun kaayaan daérah ageung, sareng éta dilakukeun ku permukaan permukaan baja karbon low umum atanapi baja paduan rendah kalayan kateguhan anu alus sareng plastisitas sareng ngagabungkeun sareng lapisan anu nganggo-resisting tina kandelna tangtu ku karasa luhurna sareng tahan maké anu saé.

  • Corten flower pot

    Pot kembang Corten

    Pekelompok kembang baja Corten taneman logam ageung pikeun outdoor didamel tina waja korden, anu tiasa dianggo melak sababaraha rupa kembang. Corten Steel Planter didesain saderhana tapi praktis, anu populér di Australia sareng nagara Éropa. Di sagigireun éta, résistansi korosi na alus teuing tahan uji waktos, jalma henteu kedah hariwang ngeunaan meresihan materi sareng umur hirupna.

    Urang tiasa ngalakukeun desain énggal salaku ideu atanapi gambar anu saé, nyayogikeun gambar CAD gratis.

  • Corten steel screen

    Layar baja Corten

    Pikeun témbok seni logam ieu, biasana urang nganggo jumlah résistansi korosi kuantitas anu hébat salaku bahan baku, dumasar kana pola naon anu dipikahoyong ku pelanggan, kami bakal ngalaksanakeunana ku potongan lacer, teras ngelas sareng ngebor, sareng ngalereskeunna sareng pakakas prefabrikasi.