wartos

  • Precision bright pipe

    Pipa caang Precision

    Pipa caang Precision mangrupikeun bahan pipa baja presisi tinggi anu diolah ku gambar anu hadé atanapi rolling tiis. Kusabab témbok jero sareng luar tabung cerah presisi henteu ngagaduhan lapisan oksidasi, henteu aya kabocoran dina tekanan tinggi, presisi tinggi, finish tinggi, teu aya deformasi dina bendin tiis ...
    Maca deui
  • prepainted galvanized corrugated steel sheet

    lambar baja bergelombang galvanis prepainted

    Pelat warna dilapis, industri ogé katelah pelat waja warna, pelat warna. Pelat waja dilapis warna didamel tina pelat waja anu digulung tiis sareng pelat waja galvanis salaku pelat dasar, saatos pretreatment permukaan (degreasing, beberesih, perlakuan konversi kimia), palapis ku cara anu teras-terasan (ro ...
    Maca deui
  • Precision bright pipe

    Pipa caang Precision

    Pipa caang Precision mangrupikeun bahan pipa baja presisi tinggi anu diolah ku gambar anu hadé atanapi rolling tiis. Kusabab témbok jero sareng luar tabung cerah presisi henteu ngagaduhan lapisan oksidasi, henteu aya kabocoran dina tekanan tinggi, presisi tinggi, finish tinggi, teu aya deformasi dina bendin tiis ...
    Maca deui
  • Pra dicét coil baja galvanis PPGI News

    Gulung dilapis warna mangrupikeun lambar galvanis panas, léngsér seng aluminisasi panas, lambar galvanis salaku substrat, saatos pretreatment permukaan (degreasing kimia sareng perlakuan konvérsi kimia), dilapis ku lapisan atanapi sababaraha lapisan lapisan organik dina permukaan, teras dipanggang sareng diubaran produk.A ...
    Maca deui
  • Lead sheet News

    Lambaran kalungguhan News

    Profil pelat timah: Pelat timah ngarujuk kana panggunaan pelat rolling timah logam, dina industri panyalindungan radiasi, pelat timah, ogé katelah pelat kalungguhan anti radiasi, pelat kalungguhan panyalindungan radiasi, pelat timah ogé tiasa dianggo dina pamariksaan industri, korosi asam résistansi, insulatio sora ...
    Maca deui
  • Lembaran waja galvanis News

    1, kaayaan pasar: Dina taun-taun ayeuna, produksi lambar galvanis Cina ningkat taun ka taun, sareng volume impor ogé ningkat taun ka taun, tingkat pertumbuhan bahkan langkung luhur tibatan tingkat pertumbuhan produksi; Saatos dikurangan produksi duplikat statistik, lambar galvanis panggunaan ...
    Maca deui
  • Seamless tube production history

    Sejarah produksi tabung lancar

    Dina taun 1960an kusabab aya penemuan pabrik diagonal tilu jangkung énggal (katelah pabrik Transval), metode ieu parantos maju gancang. Pabrik énggalna dicirikeun ku rotasi gancang inlet ka tukangeun rak péngkolan anu robih ngagolérkeun Angle, sahingga nyegah buntut tina formi ...
    Maca deui
  • Seamless pipe classification

    Klasifikasi pipa mulus

    1. Klasifikasi ku metode produksi (1) Pipa mulus - pipa panas anu digulung, pipa anu digulung tiis, pipa anu digambar tiis, pipa ékstrusi, pipa jacking (2) Pipa las (a) Numutkeun prosésna - pipa las arc, pipa las résistansi ( frékuénsi luhur, frékuénsi handap), pipa las gas, furna ...
    Maca deui
  • Introduction to Seamless pipe

    Bubuka pipa Seamless

    Pipa pasagi mulus mangrupikeun jinis waja panjang kalayan bagian kerung sareng henteu aya sendi di sakurilingna. Pipa baja kalayan bagian kerung seueur dianggo pikeun nyebarkeun cairan, sapertos ngalaksanakeun minyak, gas alam, gas, cai sareng sababaraha bahan padet. Dibandingkeun sareng baja buleud sareng baja padet anu sanés, tabung baja mangrupikeun ...
    Maca deui