Produk

Tabung pipa baja seamless karbon digulung panas

Pedaran pondok:

Pipa waja seamless (Seamless tube) mangrupikeun sapotong waja panjang sareng bagian kerung sareng henteu aya kelim na.


Detil Produk

Tanda Produk

Tabung waja mulus didamel tina ingot atanapi bilet pipa padet dibubuhkeun kana tabung kapiler teras digulung, tiis digulung atanapi tiis digulung. Pipa baja mulus kalayan bagian kerung, sajumlah ageung pipa anu dianggo pikeun nyebarkeun cairan, pipa baja sareng baja buleud sareng padet anu sanés waja, dina résistansi éta mangrupikeun jinis waja cross-section ekonomis kalayan kakuatan bending anu sami sareng beurat enteng. Hal ieu seueur dianggo dina pembuatan bagian struktural sareng mesin bagian mékanis, sapertos pipa bor minyak, poros drive mobil, pigura sapedah sareng Parancah waja anu dianggo dina konstruksi.

Pabrik pipa waja lancar

Prosés pipa baja seamless:
Billet tube - inspeksi - mesék - pamariksaan - pemanasan - perforasi - acar - grinding - lubrication - drying - welding
Sirah - gambar tiis - pangobatan larutan padet - acar - pasipulasi jeruk - tés - rolling tiis - degreasing - motong sirah - Ngeringkeun hawa - ngagosok internal - ngagosok éksternal - pamariksaan - nyirian - bungkus réngsé

Hot rolled carbon seamless steel pipe tube-1

Aplikasi

A. Pager, rumah kaca, pipa panto, rumah kaca.
B. Tekanan rendah cair, cai, gas, minyak, pipa garis.
C. Pikeun gedong boh di jero ruangan sareng luar gedong pangwangunan.
D. Seueur dianggo dina pangwangunan perancah anu langkung mirah sareng merenah.

Hot rolled carbon seamless steel pipe tube-2
Hot rolled carbon seamless steel pipe tube-3

Detil Produksi

Standar

ASTM A106, ASTM A53, API5L B, ASTM A179, ASTM A210, ANSI B36.10, GB 5310, GB6479, GB9948, GB / T17396GB 3087, GB / T 8162, GB / T8163

Diaméter luar

6m-660.40mm

Kandel Tembok

1mm-80mm

Panjangna

6m, 12m atanapi sakumaha sarat konsumén urang

Ngepak

Dina iket dihijikeun sareng belang waja

Istilah Pamayaran

T / T, L / C dina titingalian

Waktos pangiriman

7-15 dinten saatos kéngingkeun setoran

Kaayaan pangiriman

Beveled atanapi Plain end with varnish / 2PP / 2PE / 3PE / 3PP anticorrosive coatingas per klién konfirmasi; Kalayan nganggo atanapi henteu ngajagaan topi salaku sarat tina konsumén; kalayan palapis internal FBE pikeun pipa baja cai.

Bahan

A53 (A, B), A106 (A, B), Q345, 16Mn, 10 # 20 #, 45 # S235JR, S355JR; ASTMA252 Gr.2, Gr.3; ST37, ST42, ST52; Gr.B, X42, X46, X52, X56, X60, X65, X 70, jsb

Pamakéan

pikeun pipa minyak bumi / gas bumi, pikeun nganteurkeun cai, solokan, gas batubara, bubur mineral sareng cairan tekanan tengah-tengah anu sanés. Ogé pikeun industri kimia, struktur wangunan, suplai panas sareng proyek nyetir tihang.

Ékspor ka

Kanada, USA, Argéntina, Peru, Chili, Kolombia, Brasil, Vénézuéla, Malaysia, Singapura, Céko, Australia, Myanmar, Kénya, Afrika Kidul, Spanyol, Italia, Perancis, Inggris, Walanda, Bélgia, jst.

Sértipikat

API 5L; ISO9001: 2000, MTC

Aplikasi      

Pipa waja seamless pikeun tekanan low sareng sedeng ketel, tekanan tinggi ketel, jsb

Hot rolled carbon seamless steel pipe tube08
Hot rolled carbon seamless steel pipe tube09
Hot rolled carbon seamless steel pipe tube07
Hot rolled carbon seamless steel pipe tube11
Hot rolled carbon seamless steel pipe tube12
Hot rolled carbon seamless steel pipe tube10

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali