Produk

Pipa baja seamless presisi anu digambar presisi tinggi

Pedaran pondok:

Aplikasi: Dipaké pikeun pabrik struktur mékanis, alat-alat hidrolik, bagian-bagian mobil, baju beuli.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Pipa Precision

Karakteristik tina
1. Diaméter luar leutik.
2. Precision tinggi pikeun produksi angkatan alit.
3. Precision tinggi sareng kualitas permukaan anu saé pikeun produk anu digambar tiis.
4. Area pipa waja langkung rumit.
5. Tabung baja gaduh performa anu hadé sareng logam padet.

Tube Precision mangrupikeun jenis tabung waja seamless kalayan presisi tinggi sareng kacaangan tinggi anu dihasilkeun ku gambar tiis atanapi prosés ngagulung anu tiis. Ukuran diameter jero sareng luarna tiasa akurat dina jero 0.2mm, bari mastikeun kakuatan bending sareng torsi, beurat enteng, tah éta loba dipaké dina ngolah bagian mesin presisi sareng struktur rékayasa. Éta ogé biasa dianggo pikeun ngahasilkeun sagala rupa pakarang konvensional, tong, cangkang, bantalan, jst.

 Kelas

Komposisi Kimia%

C

Si

Bungbulang

P

S

20 #

0.17-0.24

0.17-0.37

0.35-0.65

0,035

0,035

45 #

0.42-0.50

0.17-0.37

0.50-0.80

0,035

0,035

SKTM13C-T (25Mn)

0.22-0.29

0.17-0.37

0.70-1.00

0,035

0,035

27SiMn

0.24-0.32

1.10-1.40

1.10-1.40

0,035

0,035

E355

≤0.22

≤0.55

≤1.6

0,025

0,025

Q345B

≤0.2

≤0.5

1.00-1.60

0,030

0,030

Q345D

≤0.2

≤0.5

1.00-1.60

0,030

0,030

SAE1026

0.22-0.28

0.15-0.35

0.60-0.90

0,040

0,050

Kaayaan pangiriman

BKS

Ditingelkeun Tiis & Diringankeun Tekanan

Kelas Baja

Rm MPa

ReH MPa

Elongation A5 (%)

ST45

20520

75375

≥15

ST52 (E355)

≥600

20520

≥14

SAE1026

≥600

510

≥15

45 #

≥600

20520

≥10

20 #

20520

75375

≥15

Kaayaan pangiriman

BK

Tiis réngsé

Kelas Baja

Rm MPa

Elongation A5 (%)

ST45

550

≥5

ST52 (E355)

≥640

≥5

SAE1026

≥640

≥5

45 #

≥640

≥5

20 #

550

≥8

High precision cold drawn precision steel pipe seamless steel tube2
High precision cold drawn precision steel pipe seamless steel tube4
High precision cold drawn precision steel pipe seamless steel tube5
High precision cold drawn precision steel pipe seamless steel tube3
High precision cold drawn precision steel pipe seamless steel tube6
High precision cold drawn precision steel pipe seamless steel tube7

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali