Produk

Pabrik harga langsung 30mm ss pipa baja pasagi tabung mulus 100 × 100

Pedaran pondok:

Pipa waja pasagi mangrupikeun nami pipa kuadrat, nyaéta pipa waja kalayan panjang sisi anu sami. Éta tina waja strip saatos diolah. Ngagambar pipa kuadrat: umumna, baja strip dibongkar, rata, ngagulung, dilas kana pipa buleud, teras digulung kana pipa kuadrat ku pipa buleud teras potong panjang anu diperyogikeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Klasifikasi tabung pasagi

1. Klasifikasi prosés
Pipa waja pasagi numutkeun prosés produksi: pipa pasagi mulus panas digulung, pipa kuadrat mulus digambar tiis, pipa kuadrat seamless extrusion, pipa pasagi dilas.

Pipa pasagi dilas tiasa dibagi kana
(a) Ku prosés: las arc pipa kuadrat, las pipa kuadrat resistansi (frékuénsi luhur, frékuénsi handap), pipa gas las pasagi, pipa las pérak.
(b) Numutkeun kana garis las - lempeng dilas pipa pasagi, pipa pasagi dilas spiral.

2. Klasifikasi matéri
Pipa waja pasagi numutkeun bahanna: pipa kuadrat baja karbon, pipa pasagi alloy rendah. Baja karbon umum dibagi kana: Q195, Q215, Q235, SS400, 20 # waja, 45 # waja, sareng waja alloy low dibagi kana Q345 , 16Mn, Q390, ST52-3, jsb.
JIS G3466-88 standar jangkauan tabung pasokan struktural umum Jepang tiasa dilaksanakeun.

3. Klasifikasi bentuk bagian anu narilep
Pipa kuadrat diklasifikasikeun ku bentuk bagian
(1) Tabung pasagi bagian saderhana - tabung pasagi, tabung persegi panjang.
(2) Pipa kuadrat bagian peuntas kompléks: pipa pasagi ngawangun kembang, pipa kuadrat ngawangun kabuka, pipa pasagi bergelombang, pipa pasagi ngawangun.

4. Klasifikasi perlakuan permukaan tilepan
Pipa waja pasagi numutkeun perlakuan permukaan: pipa kuadrat galvanis panas, pipa kuadrat galvanis listrik, pipa kuadrat dilapis minyak, pipa kuadrat pickling.
Klasifikasi tina tilepan GUNUNG
Pipa waja pasagi diklasifikasikeun ku panggunaan - pipa kuadrat pikeun hiasan, pikeun alat mesin, pikeun industri mékanis, pikeun industri kimia, pikeun struktur waja, pikeun damel kapal, pikeun mobil, pikeun balok baja sareng kolom, pikeun tujuan khusus.

5. Klasifikasi kandel tembok tilepan
Pipa kuadrat diklasifikasikeun ku kandel témbok - super - kandel - témbok, kandel - témbok sareng ipis - témbok.

Ukuranna Diménsi 15 * 15-500 * 500mm
Kandel Tembok 0.45-20mm
ZINC dilapis 1) Pra-galvanis: Z60-200g / m2
2) Hot dip galvanis: Z260-520g / m2
Bahan waja Q195 → Kelas B, SS330, SPHC, S185
Q215 → Kelas C, CS Tipe B, SS330, SPHC
Q235 → Kelas D, SS400, S235JR, S235JO, S235J2
Q345 → SS500, ST52
Standar BS1387, EN10297, BS6323, BSEN10217, GB / T13793-1992,
GB / T14291-2006, GB / T3091-1993, GB / T3092-1993,
GB3640-88, ASTM A53 / A36, EN39 / EN10219, API 5L,
GB / T9711.1-99 jsb
Bentuk bagian Buleud / Alun-alun / Rectangular
Jenis Pipa dilas
Téhnik Résistansi éléktronik Dilas (ERW)
Fusion éléktronik Dilas (EFW)
Ganda Tilelep Arc dilas (DSAW)
Tipe Baris Dilas Bujur
Tungtungna 1) Polos
2) Beveled
3) Thread nganggo Kopling atanapi cap
Pelindung tungtung 1) Tutup pipa plastik
2) Pelindung beusi
Perawatan permukaan 1) Bared
2) Hideung dicét (lapisan varnish)
3) Galvanis
4) Kalayan Diminyakan
5) 3 PE, FBE, palapis tahan korosi
Pamariksaan Kalayan Pangujian Hidrolik, Eddy Ayeuna, Tés Infrabeureum
Tekanan tés Kelas A 4.83MPa-13.10Mpa
Pakét 1. Big OD: dina jumlah ageung
2. leutik OD: dipak ku strip baja
3. lawon tujuh kalayan 7 slats
4. kantong plastik
5. sakumaha pilihan palanggan
Aplikasi struktur konstruksi, pembuatan mesin, wadah, struktur aula, pencari panonpoé, sawah minyak luar negeri, trestle laut, cassis motor, struktur bandara, damel kapal, pipa as mobil sareng sajabina.
Pangiriman 1) Wadahna
2) Pangangkut ageung
Palabuhan Pangiriman Palabuan Qingdao, Pelabuhan Tianjin, Cina
Tanggal Pangiriman Numutkeun Jumlah sareng Spésifikasi Masing-masing Urutan
Pamayaran L / CT / T
Tambihan Desain khusus sayogi numutkeun kana sarat
Anti korosi sareng suhu luhur tahan ku lukisan hideung
Sadaya prosés produksi dilakukeun dina ISO9001: 2000 sacara ketat

Spésifikasi tube pasagi

Square steel pipe001
Square steel pipe11
Square steel pipe12
Square steel pipe13
Square steel pipe14

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami