Produk

  • Corten steel screen

    Layar baja Corten

    Pikeun témbok seni logam ieu, biasana urang nganggo jumlah résistansi korosi kuantitas anu hébat salaku bahan baku, dumasar kana pola naon anu dipikahoyong ku pelanggan, kami bakal ngalaksanakeunana ku potongan lacer, teras ngelas sareng ngebor, sareng ngalereskeunna sareng pakakas prefabrikasi.