Produk

  • Corten flower pot

    Pot kembang Corten

    Pekelompok kembang baja Corten taneman logam ageung pikeun outdoor didamel tina waja korden, anu tiasa dianggo melak sababaraha rupa kembang. Corten Steel Planter didesain saderhana tapi praktis, anu populér di Australia sareng nagara Éropa. Di sagigireun éta, résistansi korosi na alus teuing tahan uji waktos, jalma henteu kedah hariwang ngeunaan meresihan materi sareng umur hirupna.

    Urang tiasa ngalakukeun desain énggal salaku ideu atanapi gambar anu saé, nyayogikeun gambar CAD gratis.