Produk

Pipa paduan pipa paduan baja stok pipa seamless

Pedaran pondok:

Kelas pipa paduan tekanan tinggi: 15 crmog, 12 cr2mog, 12 cr1movg, 12 cr2mowvtib, 10 cr9mo1vnb, SA210A1, SA210C, SA213 T11, SA213 T12, SA213 T22, SA213 T23, SA213 T91, SA213 T92, ST45.8 / Ⅲ 13 crmo44, 10, 15 mo3, crmo910.


Detil Produk

Tanda Produk

Pngaran roduct  Bahan Standar Spésifikasi Aplikasi
Pipa waja paduan 12Cr1MoVG
12CrMoG
15CrMoG
12Cr2Mo<A335P22>
Cr5Mo<A335P5>
Cr9Mo<A335P9>
10Cr9Mo1VNb<A335P91>
15NiCuMoNb5<WB36>
12Cr2MoWVTiB
GB5310-2008
GB6479-2000
GB9948-2006
DIN17175-79
ASTM SA335
ASTM SA213
JISG3467-88
JISG3458-88
∮8-1240 * 1-200 suhu luhur, suhu handap sareng résistansi korosi dina industri ketel listrik pétrokimia
Pipa suhu handap 16MnDG, 10MnDG, 09DG
09Mn2VDG, 06Ni3MoDG
ASTM A333Grade1
ASTM A333Grade3
ASTM A333Grade4
ASTM A333Grade6
ASTM A333Grade7
ASTM A333Grade8
ASTM A333Grade9
ASTM A333Grade10
ASTM A333Grade11
GB / T18984-2003
ASTM A333
∮8-1240 * 1-200 45 ~ -195 pipa pembuluh tekanan suhu rendah sareng pipa penukar panas suhu rendah
Tabung ketel tekanan tinggi 20G
ASTM SA106B / C
ASTM SA210A / C
ST45.8-III
GB5310-1995
ASTM SA106
ASTM SA210
DIN17175-79
∮8-1240 * 1-200 pipa panas, ngumpulkeun kotak sareng pipa uap tina tekanan tinggi ketel
  • h pipa tekanan tinggi tekanan

 

10 #
20 #
16Ibu
GB6479-2000 ∮8-1240 * 1-200 alat-alat kimia sareng saluran pipa kalayan suhu damel -40--400 sareng tekanan damel 10-32mpa
  • Pipa tekanan sedeng

 

10 #
20 #
16Mn<Q345A.B.C.D.E>
GB3087-2008 ∮8-1240 * 1-200  nyieun low and medium pressure boiler and locomotive boiler
Pipa pangiriman 10 #, 20 #
ASTM A106A, B, C, A53A, B
16Mn<Q345A.B.C.D.E>
GB / T8163-2008
ASTM A106
ASTM A53
∮8-1240 * 1-200 Tabung waja seamless umum cocog pikeun nganteurkeun cairan
Tabung struktur umum 10 #, 20 #, 45 #, 27SiMn
ASTM A53A, B
16Mn<Q345A, B, C, D, E>
GB / T8162-2008
GB / T17396-1998
ASTM A53
∮8-1240 * 1-200 Lumaku pikeun struktur umum, rékayasa pangrojong rékayasa, jsb

Pipa paduan mangrupikeun jenis pipa waja seamless. Pipa alloy tiasa dibagi kana pipa seamless pikeun panggunaan struktural sareng pipa Alloy tahan panas-tekanan tinggi. Béda sareng standar produksi sareng industri tabung alloy, sipat mékanis tina tabung dirobih ku anil sareng tempering. Ngahontal kaayaan pamrosésan anu diperyogikeun. Kinerja na langkung luhur tibatan tabung baja seamless umum, komposisi kimia tabung alloy ngandung langkung Cr, résistansi suhu luhur, résistansi suhu rendah, résistansi korosi. Teu aya komposisi alloy atanapi sababaraha komposisi alloy dina tabung seamless karbon umum. Alesan kunaon tabung alloy seueur dianggo dina minyak bumi, aeroangkasa, industri kimia, listrik, ketel, industri militér sareng industri sanés nyaéta sipat mékanik tabung alloy robih ogé sareng saluyukeun ogé.
Pipa alloy utamina dianggo pikeun pipa permukaan pemanasan tina tekanan low sareng sedeng ketel (tekanan kerja umumna henteu langkung ti 5.88mpa, suhu damel di handap 450 ℃); Dipaké pikeun pemanasan pipa permukaan, ékonom, superheater, wadah sareng pipa pikeun industri petrokimia tina boiler tekanan tinggi (tekanan damel umumna di luhur 9.8mpa sareng suhu damel antara 450 ℃ ~ 650 ℃).

Aplikasi

Tabung baja alloy utamina dianggo dina pembangkit listrik, pembangkit listrik nuklir, ketel tekanan tinggi, superheater suhu luhur, pemanasan sareng tekanan tinggi sareng pipa suhu luhur sareng alat-alat, éta didamel tina waja karbon kualitas luhur, waja struktural campuran sareng tahan panas baja tahan, saatos gulung panas (ékstrusi, ékspansi) atanapi rolling tiis (gambar).

Kauntungannana

Éta tiasa didaur ulang 100%, saluyu sareng strategi nasional perlindungan lingkungan, konservasi énergi sareng konservasi sumberdaya. Kawijakan nasional ngadorong perluasan lapangan aplikasi pipa paduan tekanan tinggi. Di Cina, proporsi konsumsi pipa paduan dina total volume baja ngan ukur satengah tina éta di nagara maju. Perluasan lapangan aplikasi pipa paduan nyayogikeun rohangan anu langkung lega pikeun pamekaran industri. Numutkeun panilitian kelompok ahli cabang pipa paduan Cina Asosiasi Baja Khusus, paménta pipa paduan tekanan tinggi di Cina bakal ningkat ku 10- 12% unggal taun ka hareup.

Boiler alloy pipe alloy steel seamless pipe stock01
Boiler alloy pipe alloy steel seamless pipe stock02
Boiler alloy pipe alloy steel seamless pipe stock03
Boiler alloy pipe alloy steel seamless pipe stock05

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali