Tentang Kami

Detil Perusahaan

Shandong Hongyi New Material Co., Ltd. perenahna di Kota Liaocheng, Propinsi Shandong, caket sareng beusi sareng baja sareng mesin industri penting di industri Kalér Cina, propinsi Henan sareng Hebei.

Produk perusahaan nyaéta:  produk: pipa seamless baja karbon panas, pipa baja alloy (pipa ketel), pipa presisi, pipa pasagi / persegi panjang, pelat waja nganggo-nolak, piring stainless steel, pelat waja, pot kembang korten sareng layar baja korten ...

Shandong Hongyi New Material Co., Ltd. mangrupikeun produksi pipa baja seamless, penjualan, logistik, perdagangan internasional salaku salah sahiji perusahaan terpadu. Perusahaan tiasa ngaropea sababaraha bahan sareng spésifikasi pipa waja seamless sareng bisnis pengolahan anu jero. Stok anu cekap, perusahaan gaduh langkung ti 20 lini produksi pipa baja shandong maju domestik, prosés produksi maju, kakuatan téknis kuat, hartosna deteksi lengkep, kualitas produk saé, ngaraosan reputasi anu saé sareng popularitas di industri.

about-us2

Kami ngalangkungan evaluasi ngeunaan sertifikasi sistem mutu internasional ISO9001: 2000 di 2006.
Ayeuna, pabrikna gaduh 2 modél 40 hot rolling punch, 2 model 50 hot rolling punch, 1 model 60 hot rolling punch, 1 model 90 hot rolling punch, 4 model 30 finish mills, 4 model 50 finish mills, 2 model 60 pagawean pabrik, 1 modél 90 pabrik ngagiling sareng 3 garis produksi gambar tiis. (ngahususkeun kana produksi pipa kosong berlubang, pipa baja seamless panas-digulung, pipa baja seamless-digambar tiis, pipa digambar tiis tiis, pipa caang-digulung tiis, spésifikasi 10-273mm, kapasitas produksi taunan 300,000 ton) ; 2 garis produksi tabung persegi panjang pasagi (produksi las standar non-standar nasional sareng tabung persegi panjang pasagi mulus 10 * 10-400 * 400 kandel témbok 1mm-25mm); Dua peralatan tabung waja khusus ngawangun. Gudang internal sareng éksternal anu diwangun nyalira ngalangkungan 20.000 méter pasagi, kalayan inventaris bulanan rata-rata 12.000 ton sareng volume penjualan taunan 100.000 ton baja. Pusat pamrosésan pabrik pikeun ngagedekeun bisnis pengolahan jero pipa waja, tiasa ngontrak ngolah pipa waja, nubruk, nyusut, kawat sareng bisnis anu sanés. Pipa flange pipa, ngolah bagian presisi numutkeun syarat gambar produksi khusus.

about-us3

Kuring melak ngagaduhan hak impor sareng ékspor, tiasa janten mayoritas bisnis inspeksi komoditi agén palanggan. Produksi perennial perusahaan standar nasional China (GB), American ASTN (ASME), Jerman DIN, standar JIS Jepang sareng standar British BS sapertos ragam produk tabung baja seamless, spésifikasi lengkep, seueur dianggo dina minyak bumi, kimia, listrik, boiler , pangwangunan kapal, mesin sareng industri sanésna, ayeuna sareng perusahaan rékayasa struktur baja ageung anu kawéntar ngadegkeun hubungan koperasi strategis jangka panjang, seueur produk anu parantos diékspor ka Asia Tenggara, Wétan Tengah, Afrika, Amérika sareng daérah sanés. Kusabab kualitas anu saé sareng harga kalapa, éta parantos diaku ku pasar, sareng parantos damel bareng sareng Beijing, tianjin, Shanghai sareng proyek-proyek kotamadya ageung anu sanés. Dina waktos anu sami, perusahaan parantos nguatkeun kerjasama salajengna sareng pabrik baja domestik, narékahan pikeun nangkep kualitas kasalametan, tina jaminan sumberdaya, pamekaran palanggan anu stabil. Sareng aktip ngalaksanakeun kagiatan perdagangan impor sareng ékspor, muka variétas bisnis énggal, ngalegaan saluran bisnis anyar.
Salaku tambahan, urang tiasa ngembangkeun produk anyar numutkeun kabutuhan konsumén.