Seamless Steel Pipe
rectangular steel pipe
Alloy steel plate

Ngeunaan parusahaan urang

Naon anu urang lakukeun?

Shandong Hongyi New Material Co., Ltd. mangrupikeun produksi pipa baja seamless, penjualan, logistik, perdagangan internasional salaku salah sahiji perusahaan terpadu. Perusahaan tiasa ngaropea sababaraha bahan sareng spésifikasi pipa waja seamless sareng bisnis pengolahan anu jero. Stok anu cekap, perusahaan gaduh langkung ti 20 lini produksi pipa baja shandong maju domestik, prosés produksi maju, kakuatan téknis kuat, hartosna deteksi lengkep, kualitas produk saé, ngaraosan reputasi anu saé sareng popularitas di industri.

tingali langkung

Produk urang

Hubungi kami pikeun langkung seueur produk

Shandong Hongyi Material Co., Ltd.

PISAN AYEUNA
  • Our products comply with ISO9001 and API system, Support third party inspection.

    Kualitas

    Produk kami sasuai sareng sistem ISO9001 sareng API, Ngadukung pamariksaan pihak katilu.

  • Our sales can sent latest quotation at once if you need and give you more discount according to large quantity.

    Ngamutahirkeun

    Jualan urang tiasa ngintun cutatan panganyarna sakaligus upami anjeun peryogi sareng masihan anjeun langkung diskon numutkeun jumlah ageung.

  • 24 hours service and professional technical support.

    Palayanan

    Jasa 24 jam sareng dukungan téknis profesional.

Inpormasi pangénggalna

wartos

Hot rolled seamless steel pipe0101
Produk perusahaan nyaéta: produk: pipa baja karbon gulung panas, pipa baja campuran (pipa ketel), pipa presisi, pipa pasagi / persegi panjang, pelat waja tahan-tahan, pelat stainless steel, pelat waja paduan, pot kembang korten sareng baja korten layar ...

Sejarah produksi tabung lancar

Dina taun 1960an kusabab aya penemuan pabrik diagonal tilu jangkung énggal (katelah pabrik Transval), metode ieu parantos maju gancang. Pabrik énggalna dicirikeun ku rotasi gancang inlet ka tukangeun rak péngkolan anu robih ngagolérkeun Angle, sahingga nyegah buntut tina formi ...

Klasifikasi pipa mulus

1. Klasifikasi ku metode produksi (1) Pipa mulus - pipa panas anu digulung, pipa anu digulung tiis, pipa anu digambar tiis, pipa ékstrusi, pipa jacking (2) Pipa las (a) Numutkeun prosésna - pipa las arc, pipa las résistansi ( frékuénsi luhur, frékuénsi handap), pipa las gas, furna ...

Bubuka pipa Seamless

Pipa pasagi mulus mangrupikeun jinis waja panjang kalayan bagian kerung sareng henteu aya sendi di sakurilingna. Pipa baja kalayan bagian kerung seueur dianggo pikeun ngantunkeun cairan, sapertos ngalaksanakeun minyak, gas alam, gas, cai sareng sababaraha bahan padet. Dibandingkeun sareng waja buleud sareng baja padet anu sanés, tabung baja mangrupikeun ...